MENU

21 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χωρίς νερό περιοχές στην Πάτρα την Τετάρτη και την Π΄έμπτη Views: 431 Ειδήσεις, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πάτρα/Δυτ. Ελλάδα

Χωρίς νερό περιοχές στην Πάτρα την Τετάρτη και την Π΄έμπτη

Advertisement

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών εγκατάστασης εξοπλισμού στο δίκτυο ύδρευσης στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ έργου «Διαχείριση Πιέσεων – Διαρροών – Τηλεδιοίκηση Α & Γ Τομέων», στην Δημοτική Ενότητα Παραλίας, αύριο Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης.

Επίσης, την Πέμπτη  23 Σεπτεμβρίου, λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου ύδρευσης (έλεγχος αφανούς διαρροής) στην περιοχή Τριτάκη, θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης από τις 10 μ.μ. έως τις 7 π.μ., στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς Τριτάκη και στις κάθετες σε αυτήν οδούς, Αράτου και Ανδρούτσου, καθώς και τμήμα της Γραβιάς. 

Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών, αλλά και να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. 

Από την ΔΕΥΑΠ θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. 

Comments are closed.